ASKİ Beypazarı’nda Çalışmalarına ve Yatırımlarına Devam Ediyor

02 Ağustos 2022 Salı 19:40
ASKİ Beypazarı’nda Çalışmalarına ve Yatırımlarına Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Beypazarı Bölge Müdürlüğü ekipleri ilçede yaşanan su ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ediyor.

Gece gündüz demeden 7 gün 24 saat esasına göre çalışan Beypazarı ASKİ ekipleri kendilerine ulaşan ihbarları anlık olarak değerlendirip ilçe merkez ve taşra mahallelerde meydan gelen arızalara anında müdahale ediyor ve oluşabilecek mağduriyetleri ortadan kaldırıyor.

ASKİ ekiplerinin ilçede meydana gelen su ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ettiğini belirten Beypazarı ASKİ Bölge Müdürü İbrahim Avcı, merkez ve taşra mahallelerde hiçbir vatandaşın mağdur olmaması adına çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Beypazarı’nda yapılan altyapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Avcı, ‘’Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın göreve gelmesiyle ilçemizde kullanım ömrünü tamamlamış ve kanserojen içeren asbestli boruların değişimini yaparak vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve steril su hatlarından su kullanmalarını sağladık. Beypazarı’nda asbestli boruların değişimiyle birlikte 172.000 Metre uzunluğunda temiz su hattı, 47.000 Metre kanalizasyon ve 7.000 Metre de yağmur suyu hattı yapıldı. Ayrıca 23 adet yeni sondaj çalışması ve 34 adet su deposu yenileme çalışması yapıldı.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 02.08.2022 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.