ANFA Beypazarı Sera Tesisi Kışa Hazırlanıyor

03 Ekim 2022 Pazartesi 15:13
ANFA Beypazarı Sera Tesisi Kışa Hazırlanıyor

Daha yaşanabilir bir Başkent için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, ANFA Genel Müdürlüğü’ne bağlı Beypazarı sera tesisinde kışlık çiçek üretimi başladı.

Sözleşmeli üreticilik yöntemiyle Ankaralı üreticilerle birlikte çalışan ANFA Genel Müdürlüğü, Başkent’in caddelerinde kullandığı çiçeğin bir bölümünü de kendi seralarında üretiyor.

Geçen yıl Eti Soda işbirliği ile Beypazarı’nda hayata geçirilen ANFA Sera, kış sezonunda alanda kullanılacak çiçekler için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer, seranın kapasitesinin her geçen gün arttığını ve bu sayede Beypazarı’nın katma değerinin yükseleceğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.