ABB Yaz Şenlikleri ile Beypazarı’nda Eğlenceye Doyulacak

09 Ağustos 2022 Salı 19:44
ABB Yaz Şenlikleri ile Beypazarı’nda Eğlenceye Doyulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent’in tüm ilçelerinde gerçekleştirilen ‘’Yaz Şenlikleri ve Konserleri’’ programı 12-13 Ağustos’ta Beypazarı’nda yapılacak.

ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı her hafta merkez ve çevre ilçelerde ekim ayı sonuna kadar kurulacak panayırlarla Başkentlilerin yaz akşamlarını hem eğlenerek hem de müzik dolu geçirmesini sağlıyor.

Program kapsamında 12 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de Beypazarı Atatürk Parkı’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konseri ve 13 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’de Hanlarönü Meydanı'nda Sevcan Orhan konseri ile Beypazarılılar müziğe ve eğlenceye doyacak. Ayrıca çocuklar için kurulacak panayır alanı da iki gün boyunca ücretsiz olarak saat 18.00 – 22.30 arasında çocuklara hizmet verecek.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 09.08.2022 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.