Ankara 12
az bulutlu
BİST
10.248
ALTIN
2.397,47
DOLAR
32,25
STERLİN
40,32
EURO
34,68

ABB Beypazarı Kent Tarihi Müzesi Turistlerin Gözdesi

09 Ağustos 2022 Salı 13:54
ABB Beypazarı Kent Tarihi Müzesi Turistlerin Gözdesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Kent Tarihi Müzesi ilçeye gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından alınarak restore edilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilk müzesi olma özelliğini taşıyan Beypazarı Kent Tarihi Müzesi, açıldığı günden bugüne birçok yerli ve yabancı misafirini ağırlayarak içerisindeki eserleri ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Çocuk yaşlı her yaştan ziyaretçiyi misafir eden müze, zengin eser çeşitliliğiyle gelen ziyaretçileri tarihin farklı dönemlerine götürüyor.

Restore edilip modern bir görünüm kazanarak hizmete açılan Beypazarı Kent Tarihi Müzesi, Beypazarı’nı ziyaret eden herkesin görmesi gereken mekanlar arasında ilk sırayı alıyor.

Müzeye gelen ziyaretçiler, ilk çağlardan günümüze kadar geçen sürede Beypazarı ile ilgili tüm tarihi dönemlere şahitlik ederek ilçenin tarihini tüm ayrıntılarıyla görebiliyor.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.