ABB Beypazarı Asfalt Plenti’nde Üretim Durmuyor

25 Temmuz 2022 Pazartesi 10:53
ABB Beypazarı Asfalt Plenti’nde Üretim Durmuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Asfalt Plenti’nde üretim durmuyor.

Saatte 240 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olan tesiste asfalt üretimi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem bölgenin asfalt ihtiyacının tamamını buradan karşılıyor hem de önemli ölçüde tasarruf sağlıyor.

16 bin 257 metrekarelik alanda kurulu olan ve saatte 240 ton asfalt üreten tesis, günlük 3 bin ton asfalt üretme kapasitesi ile bölgeye hizmet veriyor. Beypazarı Asfalt Plent Şefliği sayesinde bölgede yapılan üst yapı çalışmalarında hem zamandan tasarruf sağlanıyor hem de maliyetler düşürülerek kamu bütçesine katkı sağlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, ‘’Ankara Büyükşehir Belediyemizin bölgemize kazandırmış olduğu asfalt plentimizde üretim sürekli olarak devam ediyor. Plentimiz sayesinde Beypazarı ve bölgesinde şuan devam etmekte olan asfalt çalışmalarında hem zamandan kazanıyoruz hem de maddi olarak tasarruf sağlıyoruz.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Son Güncelleme: 25.07.2022 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.