Zafer Partisi’nden Beypazarı Çıkartması

26 Ocak 2023 Perşembe 10:12
Zafer Partisi’nden Beypazarı Çıkartması

Zafer Partisi Genel Merkez ve Ankara İl Başkanlığı yöneticileri Beypazarı’nı ziyaret etti.

Beypazarı’na gelen Zafer Partisi heyeti, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi ile Çarşamba pazarındaki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ yaptığı açıklamada, “Bugün Genel Başkan Yardımcımız Koçak Tükenmez, MDK üyemiz Eray Ertürk, il ve gençlik kolları yöneticilerimizle Beypazarı’ndaydık. Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi gibi önemli STK’lara ziyarette bulunduk. Esnafın sıkıntısı büyük… Ardından pazarı ziyaret ettik. Herkes sığınmacılar konusunda bunalmış durumda. 50.000 nüfuslu Beypazarı’nda 12.000 sığınmacı olduğu söyleniyor. Akşam sokakta rahat yürüyemediklerini söylüyorlar. Biz de dedik ki “Hiç merak etmeyin. #ZaferPartisi gelecek, sığınmacılar gidecek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.