Yüksel Arslan’dan Depremzedelere Ziyaret

26 Nisan 2023 Çarşamba 19:42
Yüksel Arslan’dan Depremzedelere Ziyaret

İYİ Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Arslan, deprem bölgesinden Ankara'nın Bala ilçesine yerleşen yaklaşık 300 depremzede ile bir araya geldi. 

Ziyaret kapsamında Arslan, 6 Şubat tarihinde 11 ili etkileyen ve 50 bin can kaybının yaşandığı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en fazla depremzede misafir eden il olan Ankara'da depremzedeler ile buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Yüksel Arslan, “Yaşadığımız felaketin tarifi yok, maalesef  depremlerde can kaybımız çok fazla oldu. Bunun nedenleri arasında koordinasyon eksikliği ve yardımın geç ulaşması da ne yazık ki can kaybımızı arttırdı. Biz ülke olarak büyük bir milletiz, yaralarımızı sarmasını biliriz ama bu yaraları sararken de tekrar aynı yerden vurulmamak için gerekli önlemleri almak zorundayız. Sizin can ve mal güvenliğinizi sağlamak devletin en kutsal vazifesidir. Allah'tan gelen böyle bir doğa olayına devletin bütün birimleri ile hazırlanması ve yeni bir depremde can ve mal kaybının önüne geçilmesi gerekir. İnşallah biz göreve geldiğimizde deprem konusunda detaylı çalışacak, depremin yıkıcı etkilerini en aza indirecek, insan odaklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz." dedi.

Depremzedelerle uzun uzun sohbet eden Arslan, depremzede çocuklarla da yakından ilgilendi. Beraberinde getirdiği oyuncak ve boyama kitaplarını çocuklara hediye eden vekil adayı, çocukların alkış ve sevgisi ile uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.