Yüksel Arslan Bölge Birincisi Oldu

03 Nisan 2023 Pazartesi 08:29
Yüksel Arslan Bölge Birincisi Oldu

Ankara 3.Bölge İYİ Parti Milletvekili A. Adaylığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Beypazarılı Yüksel Arslan, gerçekleştirilen temayül oylamasında Beypazarı, Yenimahalle, Sincan, Etimesgut, Ayaş ve Nallıhan ilçelerini kapsayan üçüncü bölgede birinci oldu.

İYİ Parti üyeleri tarafından kullanılan oyların 1640’ını alan Beypazarılı Yüksel Arslan diğer adayları geride bırakarak temayül oylamasında bölge birincisi oldu.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte teşekkür mesajı yayınlayan Yüksel Arslan, “İYİ kadroların tüm mensuplarına, her bir dava arkadaşıma; temayül yoklamasına katılarak "İYİ'lik Hareketine", demokrasimize ve ülkemizin aydınlık geleceğine güç kattıkları için teşekkür ederim. Ortak akıl ve üyelerimizin iradesi galip gelmiştir. Omuz omuza vererek, Cesurlar Hareketi'nin lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in öncülüğünde Türk milletinin güzel günlere ulaşmasına az kaldı. Çalışacağız, başaracağız, tarih yazacağız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.