Yüksel Arslan: "Beyt'ül Mala ve Harama El Uzatmadım"

28 Nisan 2023 Cuma 11:36
Yüksel Arslan: "Beyt'ül Mala ve Harama El Uzatmadım"

28. Dönem İYİ Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Arslan, yeni seçim ofisini Şentepe'de açtı.

Seçim ziyaretlerinden arda kalan zamanının büyük çoğunluğunu seçim ofislerinde geçiren Arslan, burada vatandaşlarımız ile sohbet etmeye, onların dertlerini dinlemeye ve seçmenlerine hitap etmeyi sürdürüyor.

Şentepe'de açılan yeni seçim ofisinde konuşan Yüksel Arslan, yaptığı konuşmada ekonomiden siyasete kadar birçok noktalaya parmak bastı.

‘’Bir ülkenin beka sorunu sadece terör değildir, insanları ayrıştırmaktır’’ diyen Arslan, sözlerine ‘’Bizim olduğumuz yerde terörün gölgesi düşmez. Oslo ve Habur’u unuttuk sanıyorlar, Apo’nun resimlerini asarak Türk bayrağını indirenler, tabelalardan ‘TC’ ifadesini kaldıranlar, belediyeye geldiğimizde ilk işimizin tabelaya ‘Türkiye Cumhuriyeti’ ibaresini eklemek olduğunu ne zaman unuttular’’ şeklinde devam etti.

Ankara'dan vekil adayı olan isimlerin arasında tek Ankaralı aday olan Yüksel Arslan, ‘’Ben Ankara’nın öz evladıyım. Bugüne kadar beyt’ül mala ve harama hiç el uzatmadım. Bu sayede vatandaşımız bizi çok sahiplendi. ALLAH (cc) hepsinden razı olsun’’ diyerek vatandaşları sandığa davet etti.

Arslan son olarak hükümeti işaret ederek ‘’Parayı pul edenler, kadınlarımızı küçümseyenler, insana tepeden bakanlar, bu hastalık tedavisi olmayan bir hastalık. Bunlar hastalığa kapıldı, bu gurur ve kibirleri ile onları sandığa gömeceğiz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.