Yüksel Arslan Beypazarı’nı Ziyaret Etti

24 Mayıs 2023 Çarşamba 13:26
Yüksel Arslan Beypazarı’nı Ziyaret Etti

İYİ Parti Ankara 3.Bölge Milletvekili Beypazarılı Yüksel Arslan, hemşehrilerini ziyaret etti.

Beypazarı’nın vekili olarak seçimlerin ardından memleketi Beypazarı’na gelen Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Beypazarı Meclis Üyesi Atila Çelik, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu ve yönetimi ile birlikte ilçede faaliyet gösteren meslek odaları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yüksel Arslan, “Beypazarı Ticaret Odası, Esnaf Odası, Demirciler Sobacılar ve Oto Sanatkârlar Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyaret ettik. Ekonomik yıkımdan kurtulmak, uçurumun kenarındaki esnaf ve sanatkârların derdine derman olmak, aydınlık ve müreffeh Türkiye'ye merhaba demek bizim elimizde. İlgi, destek ve misafirperverliklerinden dolayı oda başkanlarımıza, Türk ekonomisinin bel kemiği esnaf ve sanatkârlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.