Yüksel Arslan Ankara’nın Köylerini Karış Karış Geziyor

09 Mayıs 2023 Salı 13:03
Yüksel Arslan Ankara’nın Köylerini Karış Karış Geziyor

İYİ Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Arslan, 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala Ankara’nın köylerini gezmeye devam ediyor. 

Köye ve köylüye önem veren vekil adayı seçim bölgesi Temelli’ye bağlı; Bacı ve Ücret köylerinde seçmenlerle buluştu. Anadolu’da toprağın verimli olması için ilkbaharda köylüler tarafından toplu dua edildikten sonra beraber yemek yenen Hacet Bayramı’na katılan Arslan, köy sakinlerinin görüşlerini dinledi. Vatandaşların beklenti ve isteklerini dikkatle not alan Arslan yaptığı konuşmada: '’Köylünün en büyük derdi toprak. Topraktan gelen ürün ve o ürünle ailesinin geçimini sağlayabilmek. Hepiniz ayrı ayrı benim için çok kıymetlisiniz. Sizin ileriye dönük beklentilerinizi gerçekleştirmek benim vazifem.’’ dedi. 

Vekil adayı yaptığı konuşmayla köylüler tarafından büyük taktir topladı. Ankaralı vekil adayı, Sözlerine son olarak şunları ekledi: ‘’Teveccüh edip oy verirseniz bir köy çocuğu olarak mecliste sizin sesiniz olmak istiyorum. Ben bugünlere gelebildiysem; bunu bu topraklara, bu topraklardan çıkan ürünle okumama borçluyum.’’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.