Yüksel Arslan Ankara’da Yaşayan Gurbetçilerle Bir Araya Geldi

08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:43
Yüksel Arslan Ankara’da Yaşayan Gurbetçilerle Bir Araya Geldi

14 Mayıs’ta Türkiye’nin sandık başına gideceği 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde son düzlüğe girildi.

İYİ Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Beypazarılı Yüksel Arslan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan vekil adayı seçim çalışmaları boyunca Ankara’da yaşayan gurbetçilerle tanışmayı da ihmal etmiyor. Ankara'da sıkmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak düsturu ile aday olan Arslan, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek  Ankara’ya yerleşen ve Ankara’da hayatlarını sürdüren; Van, Çorum, Yozgat, Kars, Erzurum ve Adıyamanlı hemşehrileri ile bir araya geldi.

Kars ve Erzurumlular ile akşam yemeğinde bir araya gelen Arslan şunları söyledi: "Anadolu toprakları geçmişten bugüne birçok medeniyeti bağrında büyütmüş, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ile bunun devamı sağlanmıştır. Biz millet olarak; sıcak kanlı, hayırsever ve misafirperver insanlarız. Bunlar, bizi biz yapan değerlerimizdir. Öyle ki ülke olarak taş üstüne taş koyana saygı duyar, el üstünde tutarız. Ben bu devlete, son 4 yılını Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde olmak üzere 41 yıldır memur olarak hizmet ediyorum. Biz göreve gelmeden önce bunlar kazanırsa su sayaçlarını teröristler okuyacak dendi. Şimdi ne oldu? Su sayaçlarını teröristler değil, vatanperver delikanlılar okuyor.’’ Vekil adayı sözlerine şöyle devam etti: ‘’Biz etle tırnak olduk, Allah’ımız, peygamberimiz, kıblemiz bir. Bizi ayrıştırmak için çok uğraştılar ama yapamadılar yine yapamayacaklar." Vekil adayı sözlerini: ‘’Gençlerimizin geleceği için, kadınlarımız için, işsizlerimiz için ve en önemlisi memleketimiz için sağlıklı karar vermenizi dilerim" diyerek noktaladı.

Son Güncelleme: 08.05.2023 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.