Yerli Turistlerin Gözdesi BEYPAZARI

28 Eylül 2022 Çarşamba 09:48
Yerli Turistlerin Gözdesi BEYPAZARI

Türkiye’deki turizm faaliyetleri pandeminin ardından bu yıl iyi bir ivme yakalarken, bir yaz tatili sezonu daha geride kaldı. Çevrimiçi otel ve villa arama platformlarının kullanıcı verilerinden hareketle hazırladığı raporda, yerli turistlerin üç aylık dönemde en sık ziyaret ettiği destinasyonlara ışık tutarak, 2022 yazının karnesi çıkarıldı.

Türkiye'nin farklı illerinde yaşayan insanların rotalarına ışık tutulan çalışmada, farklı coğrafyadaki kişilerin bu yaz en çok hangi bölgeleri tercih ettiği açıklandı. 81 ildeki kullanıcıların platform üzerinden yaptıkları arama ve rezervasyon verilerinden yararlanılan çalışmada, yerli turistlerin yaz aylarında en çok talep gösterdiği tatil bölgeleri belirlendi.

Yayınlanan raporda vatandaşların tatil için genellikle uzak destinasyonları tercih etmek yerine, kendi bölgelerinde kaldığına dikkat çekildi. Ankaralıların destinasyonlarının başında Muğla'nın Fethiye ilçesi gelirken, raporda Ankara'nın tarihi ve turistlik ilçesi Beypazarı’nın da yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 28.09.2022 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.