Yazlık Çiçekler Toprakla Buluşmayı Bekliyor

21 Nisan 2022 Perşembe 15:30
Yazlık Çiçekler Toprakla Buluşmayı Bekliyor

Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarında, yaz aylarında Beypazarı’na dikilmek üzere ekilen çiçekler toprakla buluşmayı bekliyor.

Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan çiçek ekimi ve peyzaj çalışmalarında kendi seralarında üretilen çiçekler kullanılıyor. Çiçekleri satın almak yerine kendi bünyesinde üreten Beypazarı Belediyesi, serada yetiştirilmiş olan yaklaşık 50 bin adet yazlık çiçeği Mayıs ayı içerisinde ilçenin parkları, yol kenarları ve diğer muhtelif alanlarına dikecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Beypazarı Belediyesi olarak çiçek ve yeşil bitki ihtiyacını kendi üretimi ile sağlayan nadir belediyelerden biriyiz. Seralarımızda üretilen binlerce çiçek ve yeşil bitki ilçemizin caddelerinde ve parklarında kullanılıyor. Belediyemizin kendi seralarında üretilen bu çiçekler belediyemize hem ekonomik yönden kazanç sağlıyor hem de ilçemize renk katıyor.’’ dedi.

Son Güncelleme: 21.04.2022 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.