Yavaş’tan Oğan’a Cevap Geldi

26 Mayıs 2023 Cuma 14:47
Yavaş’tan Oğan’a Cevap Geldi

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ilk turunda aday olan Sinan Oğan, ikinci tur için Cumhur İttifakını destekleme kararı almıştı. 

Dün katıldığı bir televizyon programında ikinci tur için Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile ittifak olması halinde herhangi bir istekte bulunmadığını belirten Oğan’a Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’tan cevap geldi. 

Yavaş, “Sn. Kılıçdaroğlu’ndan makam talebiniz oldu. Hem de "Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem" dediniz. Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Yavaş’ın açıklamasının ardından, milliyetçilik vurgusu ile adaylık sürecini yürüten Oğan’ın bölücü terör örgütü hakkında tek bir kelime etmediği ve millet ittifakını desteklemesi halinde makam mevki hesapları yaptığı anlaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.