Vergi Haftası Nedeniyle Kaymakam Oktay Erdoğan'a Ziyaret

01 Mart 2022 Salı 18:16
Vergi Haftası Nedeniyle Kaymakam Oktay Erdoğan'a Ziyaret

Vergi Haftası nedeniyle Beypazarı Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Ulaş ve Vergi Dairesi personeli, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Ulaş ve Vergi Dairesi personelleri Kaymakam Oktay Erdoğan'a çiçek takdim etti. Vergi haftası münasebeti ile sunulan hizmetler, ilçenin vergi, tahakkuk, tahsilat oranları ve vergi haftası kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili Kaymakam Erdoğan’a bilgiler verildi.

Kaymakam Oktay Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemizin daha çok kalkınması, her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin ulaşması ve aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha müreffeh bir ortamda yaşaması; vergi gelirlerinin zamanında ve sağlıklı toplanmasıyla mümkündür. Verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkenin daha çok gelişmiş ve mutlu günler yaşayacağı gerçeğinden hareketle mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının 33. Vergi Haftası'nı en iyi dileklerimle kutluyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.