Uruşlulardan Başkent Çıkartması

20 Temmuz 2022 Çarşamba 20:11
Uruşlulardan Başkent Çıkartması

Beypazarı Uruş Mahalle Muhtarı Murat Uz ile Uruşlular Derneği Başkanı Mustafa Büyükgedik ve dernek yönetim kurulu üyeleri Ankara’da birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Uruş heyeti ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir ziyareti ardından ABB’yi ziyaret eden heyet, Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz ve BELKO Genel Müdür Yardımcısı Nuri Uz’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ABB Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan, ‘’Bugün ziyaretime gelen Uruş muhtarı Murat Uz, Uruşlular Derneği başkanı Mustafa Büyükgedik ve dernek yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Birlikte daha iyi işler yapmak için iş birliği içinde olmaya ve fikir alışverişlerine devam edeceğiz.’’ dedi.

Son Güncelleme: 20.07.2022 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.