Saadet İlçeden, İYİ İlçeye Ziyaret

14 Aralık 2021 Salı 23:38
Saadet İlçeden, İYİ İlçeye Ziyaret

Saadet Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Kutlu Çınar, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu ve yönetimini ziyaret etti. 

İYİ Parti Beypazarı İlçe Binasında gerçekleşen ziyarete, Saadet Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Kutlu Çınar ve İlçe Yönetimi ile partinin Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kırman ve Mahmut Cemal Kabak katıldı. 

Beypazarı'nın sorunlarını, insanımızın yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıları ve asgari ücret konularının konuşulduğu ziyarette, Saadet Partisi İlçe Başkanı Çınar, İYİ Parti İlçe Başkanı Türkoğlu'na sıradışı bir hediye takdim etti. 

Kurdele ile süslenmiş bir litrelik 'Sıvı Yağ' hediye eden Başkan Çınar, "İşte yaşadığımız hal ortada. Bu hediyeyi yaşadığımız ekonomik sıkıntılara dikkat çekmek ve iktidarın insanımızın her geçen gün düşen alım gücünün farkına varması için hazırladık" dedi.

Gündeme dair konuları da değerlendiren Çınar, "Sözde büyüyoruz ama insanımız her geçen gün daha da fakirleşiyor. Daha da vahim olan ise ülkenin genelinin dolar bazında geliri düşerken, dar gelirlinin milli gelirden aldığı pay azalıyor. Özellikle son günlerde dolar kurundaki hızlı artışla birlikte "bordro mahkumu" ücretlilerin geliri eriyip gidiyor. Serveti olan zengin kesim daha da zenginleşirken, dar gelirli daha da fakirleşiyor. Asgari ücretlinin maaşındaki erime akıl almaz boyutlara ulaşmış durumda, yıl başında yaklaşık 385 dolara tekabül eden bir asgari ücretlinin maaşı, bugün 206 dolar seviyelerine geriledi. Şimdi %30-35 zam yapacaklarını söylüyor ve bununla da övünüyorlar. Hayat pahalılığı böyle artmaya devam ettikçe, enflasyon sürekli artıp, alım gücü de sürekli düştüğü müddetçe, %40 yapsanız ne olur, %60 zam yapsanız ne olur? Bugün %100 zam yapsanız bile, dolar cinsinden karşılığı ancak geçen seneye denk gelir; bunun adına da zam denmez" dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Beypazarı İlçe başkanı Yakup Türkoğlu, "Kutuplaşmanın ve ayrıştırmanın tavan yaptığı bir zamanda bizleri ziyarete gelen Çınar ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 14.12.2021 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.