Nallıhan Festivali Başlıyor

03 Ağustos 2022 Çarşamba 19:33
Nallıhan Festivali Başlıyor

Nallıhan’da bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan "Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür Sanat Festivali ve Tapduk Emre'yi Anma Etkinlikleri" ve 2'nci Nallıhan Çayırhan Mahallesi Üreten Eller Maden, Balık Kültür ve Sanat Festivali başlıyor.

İpek yolu üzerinde bulunan, ipek iğne oyalarının başkenti olarak bilinen ve doğal güzellikleriyle herkesi büyüleyen ilçedeki festival, bu yıl 4-5-6-7 Ağustos tarihlerinde Nallıhan’da, 11-12-13 Ağustos tarihlerinde ise Çayırhan Mahallesi’nde düzenlenecek.

4-5-6-7 Ağustos tarihlerinde, Simge Sağın, Melek Mosso, Deniz Toprak, Onur Şan, Fatih Demirhan ve Çiğdem Gürdal gibi ünlü isimlerin sahne alacağı Nallıhan festivalinin ardından, 11-12-13 Ağustos tarihlerinde de Çayırhan Mahallesi'nde 2'nci Nallıhan Çayırhan Mahallesi Üreten Eller Maden Balık Kültür ve Sanat Festivali'yle de eğlence tavan yapacak. Buradaki festivalde de Ekin Uzunlar, Öykü Gürman, Mustafa Taş, Hüseyin Kağıt, Umut Sülünoğlu, Uğur Önür ve Grup Milat sahne alacak.

Dopdolu bir program hazırlayan festival ekibi ve Nallıhan Belediyesi, festival günleri boyunca misafirlerini birbirinden güzel etkinliklerle buluşturacak. Ünlü sanatçıların konserlerinden ipek iğne oyası eserlerine, uluslararası tanıtım çadırlarından doğa gezilerine kadar her türlü etkinlik ziyaretçilere sunulacak. Çeşitli kültür ve sanat etkinlikleri ve dans gösterileriyle de renklenecek festival programı, konuklarına eğlenceli günler yaşatacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.