Mutabakat İlçe Başkanları Bir Araya Geldi

02 Mart 2022 Çarşamba 21:48
Mutabakat İlçe Başkanları Bir Araya Geldi

28 Şubat 2022 tarihinde, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi temsilcilerinin Meclis’te yaptığı görüşmelerin ardından üzerinde uzlaşılan "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni" 6 siyasi partinin genel başkanının katılımıyla kamuoyuna açıklanarak imzalanmıştı.

Bu doğrultuda mutabakatı imzalayan partilerin Beypazarı İlçe Başkanları da bir araya gelerek konu hakkında istişare toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hasan Kostak, Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanı Aydın Sevimli, Demokrat Parti İlçe Başkanı Enver Atak, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barlas, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kutlu Çınar ve parti yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

Sohbet niteliğinde gerçekleşen toplantıda tüm ilçe başkanları ve yöneticileri birlik beraberlik mesajları vererek bu toplantıların düzenli ve sürekli olarak gerçekleşmesi konusunda mutabakata vardı.

Son Güncelleme: 02.03.2022 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.