Mağdur Aileler Yardım Bekliyor

23 Aralık 2021 Perşembe 16:09
Mağdur Aileler Yardım Bekliyor

Cumhuriyet Mahallesi Yenice Sokakta geçtiğimiz günlerde yamaçtan kayaların düşmesi sonucunda 11 ev güvenlik gerekçesiyle boşaltıldı.

Evlerinden tahliye edilen ev sahipleri, kendilerine evlerine girilemeyeceğinin bildirilmesinin ardından kış gününde mağdur olduklarını ve zor durumda kaldıklarını söyledi.

Yetkililerden yardım beklediklerini belirten ev sahipleri, evlerin arkasında tehlikeye neden olan kayaların ıslah edilerek bir an önce evlerine girmek istediklerini ifade etti.

Günlerdir komşularında kaldıklarını söyleyen mağdur aileler, ‘’Ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılsın ve bizler evlerimize kavuşalım. Bu kış gününde ne kadar daha bir başkasının evinde kalabiliriz?" diyerek yaşadıkları mağduriyeti anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.