Kaymakam Oktay Erdoğan Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaret Etti

03 Şubat 2022 Perşembe 20:00
Kaymakam Oktay Erdoğan Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaret Etti

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan beraberinde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Adem Büyükhan ile beraber İncepelit Mahallesi'nde Kıbrıs Gazisi Halil Kılıç ile Yoğunpelit Mahallesi'nde Şehit Nuh Alper Bol, Kıbrıs Gazisi Hasan Hüseyin Koçer ve Şehit Bünyamin Nacak'ın ailesini ziyaret etti.

Şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Erdoğan, ailelerle sohbet edip herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordu.

Kaymakam Erdoğan; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet borçluyuz. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize ve gazilerimize sonuna kadar açıktır. Bizler her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.