Kaymakam Oktay Erdoğan Beypazarı Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

04 Ocak 2022 Salı 17:37
Kaymakam Oktay Erdoğan Beypazarı Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Göbütoğlu’ndan yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan, daha sonra kursları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Oktay Erdoğan, kursiyerler ile bir süre sohbet etmesinin ardından yapılan çalışmaları bizzat inceleyerek kurslar hakkında eğitmenlerden bilgiler aldı.

Kaymakam Oktay Erdoğan ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Halk Eğitim Merkezi’nin faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, “Halk Eğitim Merkezleri meslek edinme ve sanatsal faaliyetlerin geliştirilmesi açısından önemli bir kurumdur. Tamamen planlı ve programlı bir eğitim sistemine sahip olan bu kurumumuz Okuma-Yazma Kursları, Mesleki ve Teknik Kurslar, Beceri geliştirme kursları, Meslek kazandırma kursları, Sosyal ve Kültürel Kurslar, Sınavlara hazırlık kursları, Müzik kursları gibi birçok kursa katılma imkanı sunuyor. Verimli çalışmaların yapıldığı merkezimizin yöneticilerine, çalışanlarına ve kursiyerlerine başarılar diliyorum.” dedi.

Kursiyerleri çalışmalarından dolayı tebrik eden Erdoğan, kadınlara yönelik kurs ve etkinliklerin devam edeceğini ve tüm faaliyetlerde her zaman kendilerine destek olacaklarını belirtti.

Son Güncelleme: 04.01.2022 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.