Kaymakam Erdoğan Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

31 Mart 2022 Perşembe 20:38
Kaymakam Erdoğan Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan beraberinde Kaymakam Refiki Ökkeş Yusuf İnce, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen ile birlikte ilk olarak Uruş Mahallesi’nde Muhtar Murat Uz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahallede kullanılmayan Sağlık Ocağı binası ve eski Jandarma Karakol binalarını yerinde inceleyen Kaymakam Erdoğan, binaların çürümeye terkedilmesinin yanlış bir durum olduğunu ve binaların halkın kullanımına sunulmasının doğru olacağını belirtti.

İncelemelerin ardından Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet Uruş Mahallesi’nde yaşayan 1974 Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Farzı Çevik'i evinde ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, gazi ailesini ziyaretinden sonra Uruş Mahallesi’nde yaşayan Şair Aşık Şefkati’yi ardından da Doğançalı, Dereli, Saray ve Köseler mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.