Karla Mücadele Ekipleri Sahada

18 Ocak 2022 Salı 11:28
Karla Mücadele Ekipleri Sahada

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliği karla mücadele ekipleri kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması adına kar temizleme ve yol tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ABB ekipleri, Beypazarı merkez ve taşra mahallelerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına tüm mahallelerde kar temizleme ve yol tuzlama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Özellikle ilçenin yüksek rakımlı bölgelerinde yer yer 20-30 santimetreyi bulan kar yağışında herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için ekipler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde kar yağışının etkili olması nedeniyle tüm karla mücadele ekiplerinin sahada olduğunu belirten Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliği yetkilileri, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve hiçbir mahallede ulaşım sorununun olmadığını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.