Kapari Bitkisi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

31 Mart 2022 Perşembe 19:25
Kapari Bitkisi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

“Kapari Bitkisinin Korunması, Yetiştirilmesi ve Pazara Kazandırılması Kapsamında Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları ve Eğitim Faaliyetleri” Projesi adı altında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Beypazarı Hükümet Konağı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kapari bitkisi hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Kapari bitkisinin Beypazarı’ndaki yeri ve önemine ek olarak kapari bitkisinin ticari ve ekonomik önemi konusunda istişarelerde bulunuldu.

Beypazarı Belediyesi, Tohum Eğitim Kültür ve Doğa Derneği, Küresel Çevre Fonu(GEF), Küçük Destek Programı(SGP) işbirliğiyle yürütülen projeyle birlikte doğada kendiliğinden yetişen ‘kapari’ bitkisinin varlığının korunması için farkındalık oluşturulması ve üretiminin yapılarak ticari kazanç sağlanmasına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.