Kapalı Yüzme Havuzu Yapımında Sona Gelindi

21 Şubat 2022 Pazartesi 11:16
Kapalı Yüzme Havuzu Yapımında Sona Gelindi

Beypazarı’nın ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu olmaya hazırlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Beypazarı'na kazandırılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda çalışmalar aralıksız sürüyor. Her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturacak olan tesiste çeşitli sosyal alanlar da hizmet verecek.

İlçe halkının talepleri doğrultusunda Beypazarı Belediyesi'nin yer tahsisi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yatırımları kapsamında bakanlık tarafından yapımına başlanan 1275 metrekare inşaat alanına sahip içerisinde 305 metrekarelik bir spor salonunun da yer alacağı yarı olimpik yüzme havuzu kompleksinde sona yaklaşıldı. 

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yarı olimpik yüzme havuzumuzu en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. İlçemize bir ilki daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Tesisleri ile Beypazarılı hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz." dedi.

Çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Beypazarılı’yı yüzme ile buluşturacak olan tesis çok fonksiyonlu ve modern yapısıyla bölge halkına hizmet verecek.

Son Güncelleme: 21.02.2022 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.