İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı’ndan Kamuoyu Açıklaması

04 Mayıs 2023 Perşembe 15:29
İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı’ndan Kamuoyu Açıklaması

6 Şubat tarihinde ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin kampanya çalışmalarında yüksek sesle müzik çalmama konusunda hassasiyet gösterir bir karara imza atmıştı. İlçede seçim kampanyası sürdüren diğer birkaç siyasi parti aracı ve seçim koordinasyon merkezlerinde yüksek sesle müzik eşliğinde kampanya yürütülmesi sebebiyle açıklama yapan İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı yüksek sesle müzik çalınmaması konusundaki hassasiyetlerini bir kez daha vurguladı.

İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada;

“KAMUOYUNA İLANEN DUYURULUR

Kıymetli Beypazarılı Hemşehrilerimiz;

6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş depreminin derin acılarını halen yüreklerimizde yaşamaktayız.

14 Mayıs seçimlerinin bu acıların yaşandığı bir dönemde yapılacağını dikkate alarak, İYİ Parti Beypazarı İlçe Teşkilatı olarak almış olduğumuz, bu seçim dönemindeki kampanyalarımızda seçim araçlarımızda müzik çalmama kararımızı sürdürüyoruz. Tüm seçim kampanyalarımızı hemşehrilerimiz ile yüz yüze görüşerek yapmaya devam edeceğiz.

Depremin yüreklerimizde yaşattığı acıların silinmediği farkındalığıyla sizlerin de anlayış gösterecek ve hak vereceğine inanıyoruz.

Saygılarımızla

İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı” şeklinde oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.