İYİ Parti Beypazarı Gençlik Kolları Başkanı Can Tek Oldu

10 Mart 2023 Cuma 21:13
İYİ Parti Beypazarı Gençlik Kolları Başkanı Can Tek Oldu

İYİ Parti Beypazarı Gençlik Kolları Başkanlığında bayrak değişimi gerçekleşti. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına, Can Tek atandı.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı binasında gerçekleşen atama törenine İYİ Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Fatih Koca, gençlik kolları yöneticileri ve Beypazarılı partili gençler katıldı.

İYİ Parti Beypazarı Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “İYİ Parti Beypazarı Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Can Tek bugün kalabalık bir ekip ile mazbatasını İYİ Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Fatih Koca'dan alarak göreve başladı.” ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı da yeni atanan Beypazarı Gençlik Kolları Başkanı Can Tek ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.