Hiranur'a Akülü Sandalye Hediye Edildi

21 Şubat 2022 Pazartesi 21:46
Hiranur'a Akülü Sandalye Hediye Edildi

Geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle 9 yaşında yaşamını yitiren Nagehan Feyza Atıcı'yı anmak adına kız kardeşleri Kübra Atıcı ve Ayşenur Çulha, BEYVAK Kadın Kolları aracılığıyla bir akülü sandalye hediye etti.

Hiranur Altunkaya'ya hediye edilen akülü sandalyenin yanında duygusal satırlar içeren bir de mektup vardı.

Kız kardeşler tarafından yazılan mektup da ise;

"Sevgili Hiranur Altunkaya
Size hayatınızı kolaylaştırmak, yüzünüze bir tebessüm bırakmak ve Nagehan Feyza Atıcı'nın adını yaşatmak için küçük bir hediye yolluyoruz. Sizin sayenizde kardeşimiz Nagehan hiç yaşayamadığı anlara tanıklık edecek.
Geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle 9 yıllık kısa yaşamını yatağa bağımlı geçirdi. Yaşasaydı bu ekim ayında 50 yaşında olacaktı. Maalesef arkada ne bir fotoğrafı ne de ailesi haricinde onu yad eden kimse kaldı. Kız kardeşleri olarak onu sizlerin aracılığı ile yaşatmak, anmak istedik. Umarız bu sandalye ile rahatça dolaşırken kardeşimiz içinde güneşe, insanlara, hayata merhaba der, onun için de sahip oldugunuz tüm güzelliklere bir kat daha sıkıca sarılırsınız.
Size Sayın Nursen Yavaş ve BEYVAK Kadın Kolları Başkanı Nilgün Ürün aracılığı ile ulaştık. Kendileri sayesinde sizin hayatınıza küçük bir dokunuşta bulunmanın keyfini yaşıyoruz.
Dualarınıza Nagehan Feyza'yı da dahil ederseniz çok seviniriz.
Sevgi ve Sağlıcakla kalın
Kübra Atıcı - Ayşenur Culha" satırları yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.