EGO’dan İlçe Terminali’ne Yeni Otobüs Hattı

12 Aralık 2022 Pazartesi 12:20
EGO’dan İlçe Terminali’ne Yeni Otobüs Hattı

Ankara’nın çevre ilçelerine ve büyük yerleşim merkezlerine toplu taşıma hizmeti vermekte olan Çevre İlçe Toplu Taşıma Araçlarının Kazım Karabekir Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İstanbul Caddesi vb. ana arterler üzerinde depolama yapmaları nedeniyle görüntü ve gürültü kirliliğine, Trafik akışında yoğunluğa sebebiyet vermelerinin önlenmesi için İlçe Araçları Depolama Alanı Yenimahalle, Orman Çiftliği Mahallesi (Toptancı hali arkası) Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan alanda İlçelere düzenli olarak seyahat imkanı vermektedir.

Bu nedenle; İllerden, çevre ilçelerden gelerek çevre ilçelere ve AŞTİ’ye gidecek vatandaşların hem kolay ulaşılabilir ve kullanılabilir olması üzerinden değerlendirilerek hem de ilçelerin ekonomisinin ve turizminin kalkınmasına katkı sağlayacağı açısından 432 “AŞTİ - İlçe Araçları Depolama Alanı” flama adlandırması ile yeni bir hat açılarak AŞTİ ile İlçe Araçları Depolama Alanı arasında aşağıda belirtilen güzergahta bugün itibariyle toplu taşıma hizmeti verilmeye başlamıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.