Dünya Çevre Günü'nde Farkındalık Hareketi

08 Haziran 2022 Çarşamba 11:14
Dünya Çevre Günü'nde Farkındalık Hareketi

Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Dünya Çevre Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak adına Keltepe tırmanışı ve Plogging (doğada spor yaparken çevreye atılan çöpleri toplama etkinliği) gerçekleştirdi.

Beypazarı Gençlik ve Spor Müdürü Özgür Bediz, "Dünya Çevre Günü sebebiyle Kozağaç Mahallesi'nden başlattığımız 17 kilometrelik yürüyüş ile 6 saat sonrasında Keltepe zirvesine ulaştık. Çam ormanları ve yeşillikler içinde tırmanarak 1800 rakımlı Keltepe zirvesinde bayrağımızı açarak etkinliğimizi tamamladık. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Diğer yandan Plogging etkinliği de düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor Müdürü Özgür Bediz, "Büyükler, gençler ve çocuklar hep beraber çevreciyiz." açıklamasında bulundu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.