Doğa ve Sürdürebilirlik Derneği’nden Beypazarı’na Ziyaret

07 Mart 2022 Pazartesi 11:47
Doğa ve Sürdürebilirlik Derneği’nden Beypazarı’na Ziyaret

Doğa ve Sürdürebilirlik Derneği Başkanı Serap Kantalı ve yönetim kurulu üyeleri, Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı ziyaret etti.

Sürdürülebilirlik ilkesi ekseninde doğanın biyolojik ve kültürel çeşitlilik, ekolojik süreç ve döngüler ile birlikte ekosistem bütünlüğü içerisinde korunması, tanıtılması, çevresel kalite standartlarının sağlanması, afet risklerinin azaltılması ve iklim değişikliği ile mücadele için sivil toplum faaliyetlerini etkinleştirmeyi amaçlayan DOSDER, yaptıkları dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Oktay Erdoğan’a bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Erdoğan, Başkan Serap Kantalı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.