CHP'li Vekil Beypazarı'nı Ziyaret Etti

30 Temmuz 2022 Cumartesi 20:22
CHP'li Vekil Beypazarı'nı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil Beypazarı'nda esnaf ziyareti yaptı.

Beypazarı tarihi turistik çarşısında faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet eden CHP'li vekil Nihat Yeşil, vatandaşların artan maliyetlerden şikayetçi olduğuna dikkat çekti. 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan CHP Ankara Milletvekili Yeşil, "Beypazarı İlçe Başkanımız Hasan Kostak, Kadın Kolları Başkanımız Nilgün Taşçı ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte; Beypazarı Turistik Çarşı esnafını ve stand kuran vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Dört saat süren saha çalışmamızda Beypazarı esnafı artan maliyetlerden, kazanamamaktan ve turist gelmemesinden şikayetçi. Ankara'nın turizm cenneti Beypazarı hak ettiği değeri görmüyor.  Sorunları biliyoruz ve tüm sorunları iktidara geldiğimizde hepsini çözeceğiz. Ümitsizliğe yer yok." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.