Beypazarı’ndan Bozkurt’a Yardım Eli

01 Temmuz 2022 Cuma 09:53
Beypazarı’ndan Bozkurt’a Yardım Eli

Beypazarı Belediyesi, Batı Karadeniz'i vuran sel felaketi sonrası yol açma ve temizlik çalışmalarına destek vermek amacıyla bölgeye araç desteği gönderdi.

Aşırı yağışların neden olduğu sel felaketinden en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gönderilen Beypazarı Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekibi, vakit kaybetmeden çalışmalara dahil olarak yaraların sarılmasına yardım etmeye başladı.

Afetin yaşandığı bölgeye kendi olanakları ölçüsünde katkı sunduklarını ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Kastamonu Bozkurt ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak yağışın yol açtığı sel felaketinin ardından afet bölgesindeki çalışmalara destek vermek üzere gönderdiğimiz aracımız bölgede çalışmalarına devam ediyor.’’ dedi.

3B Haber / Melih KARAALP

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.