Beypazarı’ndaki Öğrencilere Ödül

07 Eylül 2022 Çarşamba 19:11
Beypazarı’ndaki Öğrencilere Ödül

2022 Yılı YKS ve LGS kapsamında ilçe okullarından mezun olan ve ilk üçe giren 12. sınıf ve 8. sınıf öğrencileri ödüllendirildi.

Beypazarı Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen törene Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, YKS ve LGS’de derece yapan okulların müdürleri ve öğrencileri katıldı.

15 öğrenciye sponsorların desteğiyle çeşitli hediyeler, Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından Kaymakam Oktay Erdoğan, “Başarıları ile ilçemizi onurlandıran, gururlandıran öğrencilerimizi öncelikli olarak tebrik ediyorum. Bu gençlerimize, bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında, yerleştikleri okul ve üniversitelerinde başarılar diliyorum. Bu öğrencilerimizi yetiştiren başta aileleri olmak üzere öğretmenlerine çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.