Beypazarı’ndaki Öğrenci Yurdu Eleştirilerin Odağında Haberine (TEKZİP)

14 Eylül 2022 Çarşamba 08:58
Beypazarı’ndaki Öğrenci Yurdu Eleştirilerin Odağında Haberine (TEKZİP)

TEKZİP METNİ

14.09.2022 tarihinde 3bhaber.com adlı yerel internet haber sitesinde ekli görseli sunulan  habere konu olan HCE Fen Lisesi pansiyonu kahvaltı ve yemek hizmeti, adı geçen kurumumuzda ''Güçlendirme Çalışması'' yapıldığından Evliya Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ne verilmiştir. Kamuoyunda bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı okulların depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla kolon güçlendirme ve  okul binalarının yenilenmesi sürecini başlatmıştır. Güçlendirme nedeniyle pansiyon öğrencilerinin açıkta kalmaması için odalar birleştirilerek 4 kişilik odalar, 8 kişiye çıkarılmış böylece mağduriyet oluşması önlenmiştir. Yemekhaneler güçlendirme nedeniyle tadilatta olduğundan yemek hizmeti etüd odalarında verilmektedir. Bu durum değerli öğrencilerimizin mağdur olmamaları içindir.

Bahsi geçen haberde, öğrencilerin yemek menüsü konusunda asılsız iddialar bulunmaktadır. Habere konu okulda malzeme tedariki zamanında sağlanmış ve depolama alanı planlaması yapılmıştır. Okul binasının güçlendirme çalışması sırasında oluşması muhtemel aksaklıklara karşı, kahvaltı çeşit ve miktarı mevcut yasal düzenlemelere göre yapılmaktadır.

Ayrıca ilgili haberdeki yatakhane görüntüsü, yatakhanenin temizliği konusunda gerçeği yansıtmamaktadır. İlgili görsel, öğrencilerin sabah derse çıkış saatlerinde çekilmiş olup, her gün  kat görevlilerince temizlik ve düzeni sağlanmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Son Güncelleme: 04.10.2022 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.