Beypazarı’nda Yer Altı Çöp Konteynerlerinin Sayısı Artıyor

09 Ocak 2023 Pazartesi 13:16
Beypazarı’nda Yer Altı Çöp Konteynerlerinin Sayısı Artıyor

Beypazarı’nda çevrenin korunması, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve temiz cadde ile sokakların yaratılması amacıyla Beypazarı Belediyesince uygulamaya konulan yeraltı çöp konteynerlerinin sayısı artmaya devam ediyor.

İlk olarak Beypazarı tarihi çarşı ve sokaklarında uygulanmaya başlanan yer altı çöp konteynerleri, ilçe genelinde sayısı günden güne artıyor. Hem görüntü hem de kullanım açısından büyük memnuniyetle karşılanan çöp konteynerleri, aynı zamanda yaz aylarında oluşan koku ve sivrisinek oluşumlarını da tamamen ortadan kaldırıyor.

Beypazarı Belediyesi atölyelerinde belediye özkaynakları ile üretilen konteynerler, tüm mahallelerde uygun görülen alanlara konularak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.