Beypazarı’nda Yer Altı Çöp Konteynerleri ile Temiz Çevre

12 Ekim 2022 Çarşamba 17:08
Beypazarı’nda Yer Altı Çöp Konteynerleri ile Temiz Çevre

Beypazarı'nda yer altı çöp konteynerleri ile koku ve bakterilerin önüne geçiliyor

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kendi imkanları ile ürettiği jaklı yer altı çöp konteyner sistemlerinin ilkinin kurulumu gerçekleştirildi. Yer altı konteyner sistemi uygulamaları kapsamında önümüzdeki süreçte Beypazarı’nın çeşitli noktalarına ilk etapta 25 adet yeni jaklı yer altı çöp konteyneri yerleştirilecek.

Biyolojik ve görsel kirliliğin önüne geçeceklerini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Yer altı çöp konteyneri sistemiyle kent estetiğine uygun bir yapı oluşturarak görsel kirliliği de önlemeye çalışıyoruz.  Yer altı çöp konteynerleri sağladığı hijyenin yanında kullanım ömrü nedeniyle tasarruf sağlayacak. Modern yer altı çöp konteyneri sistemiyle, çöp ve atıkları yer altında tutarak koku ve bakteri oluşumu gibi istenmeyen sonuçların önüne geçilecek.'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.