Beypazarı’nda Üniversite Öğrencileri İçin İftar Düzenlendi

22 Nisan 2022 Cuma 11:03
Beypazarı’nda Üniversite Öğrencileri İçin İftar Düzenlendi

Beypazarı Kaymakamlığı ve Beypazarı Belediye Başkanlığı ortaklığı ile Tarihi Taş Mektepte Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Oktay Erdoğan, Kaymakam Refiki Ökkeş Yusuf İnce, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özgür Bediz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Biçen ve öğrenciler katıldı.

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle yapılan iftarın ardından öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyerek, öğrencilere tecrübe paylaşımında ve tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme: 22.04.2022 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.