Beypazarı’nda Seçim Yarışları Kızışıyor

Beypazarı’nda meslek odaları seçimleri yaklaşırken meslek sahipleri de bir bir başkanlık adaylıklarını açıklamaya başladı.

25 Aralık 2021 Cumartesi 09:35
Beypazarı’nda Seçim Yarışları Kızışıyor

Beypazarı’nda meslek odaları seçimleri yaklaşırken meslek sahipleri de bir bir başkanlık adaylıklarını açıklamaya başladı.

İlk olarak Terziler Odası Başkanlığı için adaylığını sosyal medya hesaplarından duyuran Fahri Arslan, ‘’Çok değerli büyüğüm abim ustam Ali Çelik Bey’in oluru ve rızası üzerine yola çıkmış bulunmaktayım. Çıktığım bu kutsal yolda çalışmalarımız şimdiden tüm hızıyla devam ediyor. Beypazarı’ndaki odamızı sadece ilçemizde değil tüm Türkiye de her platform ve fuarda temsil edip mesleğimizi ve ilçe esnafını kalkınma modelini hayata geçireceğim. Çıktığım bu yolda odamıza kayıtlı üye esnaflarımızın oylarına talibim.’’ dedi.

Terziler Odası Başkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından bir adaylık açıklaması da Beypazarı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı için geldi.

Beypazarı berber esnaflarından Sezai Dartar, sosyal medya hesabından yaptığı adaylık açıklamasında, ‘’Kardeşlik, dostluk ve kader ortaklığından doğan güçle siz değerli emekçi esnaf arkadaşlarımızın sözcüsü olabilmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gelin bir el de siz uzatın bu kutsal görevi ben ve yönetimdeki arkadaşlarla hep beraber yapalım. Odamıza kayıtlı üyelerimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarına yönelik kalıcı çözümler üretmek için ben ve ekibim bu kutsal göreve kendimizi adadık.’’ dedi.

Son Güncelleme: 25.12.2021 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.