Beypazarı’nda Kurban Kesim Alanları Hazır

08 Temmuz 2022 Cuma 09:43
Beypazarı’nda Kurban Kesim Alanları Hazır

Beypazarı Belediyesi, yarın icra edilecek Kurban Bayramı için ilçenin farklı noktalarında kurduğu kesim alanlarındaki hazırlıklarını tamamladı.

Beypazarı Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ilçe genelinde 8 farklı noktada kurban kesim alanı hazırladı. Tüm kesim noktalarındaki alt yapı ve hijyenik koşulların sağlandığına dikkat çeken belediye ekipleri, kesim alanlarındaki çalışmaların tamamlandığını ifade etti.

Kurban kesim noktalarında zabıta, temizlik ve fen işlerine bağlı ekiplerin sürekli olarak çalışacağını belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Beypazarı Belediyesi olarak amacımız hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleridir. Bu konuda vatandaşlarımızın hijyenik koşullarda kurban ibadetlerini yapabilmeleri adına kesim alanlarındaki çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine hazır hale getirdik.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.