Beypazarı’nda Kazan Kaynıyor

16 Eylül 2022 Cuma 19:54
Beypazarı’nda Kazan Kaynıyor

2019 Yerel Seçimlerinde Beypazarı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olan Veysel Ayık hakkında çıkan haberler AKP, MHP ve İYİ partililer tarafından tepkilere neden oldu.

Ayık hakkında Yeni Ufuk Gazetesi’nde çıkan haberde, MHP’nin kalesi olan Beypazarı’nda iki dönem boyunca AKP’nin aday çıkardığı belirtilerek önümüzdeki 2024 yerel seçimlerinde MHP’nin aday çıkarması yönünde çalışmaların olduğu ve bu adayında Veysel Ayık olabileceği öne sürüldü. Ayrıca haberde mevcut Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın da gelecek dönem için aday olmayacağı ifade edildi.

Çıkan bu habere üç siyasi parti tarafından da tepkiler geldi. Habere, AKP’liler iktidar parti vurgusu yaparak kendilerinin aday çıkarmama gibi bir durumun söz konusu olmayacağı ve bunun için erken olduğu ifade edilirken, MHP kanadından gelen tepkiler ise aday ismi üzerinden oldu. Duruma tepki gösteren bir diğer siyasi parti olan İYİ parti tarafı ise, Ayık’ın kendi partilerindeki adaylık sürecinde gece gündüz demeden yer aldıklarını, maddi, manevi ve siyasi olarak birçok fedakarlıkta bulunduklarını belirterek böyle bir adaylığın hoş olmayacağını ve Beypazarı’nda azınlıkta olan küskün MHP’lilerle barışmak uğruna diğer yandan İYİ Partilileri küstüreceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 16.09.2022 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.