Beypazarı’nda Haşerelere Geçit Yok

05 Ağustos 2022 Cuma 10:51
Beypazarı’nda Haşerelere Geçit Yok

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vektör ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sivrisinek, Karasinek, Uçkun, Kene ve diğer haşerelere karşı başlatılan mücadele ilçe merkezi ve taşra mahallelerinde devam ediyor.

Beypazarı Belediye, Mist Blower yeni nesil kokusuz ve dumansız ilaçlama makinası sayesinde haşere ile mücadelede sınıf atladı. Mist Blower, hem ULV-holder hem de blower sistemlerini bünyesinde barındıran ilaçlama makinası, yüksek basınçlı pompa ve kuvvetli üfleyici fanı sayesinde etkili bir ilaçlama yöntemidir. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ve sertifikalı olan ilaçlama sisteminin ve ilaçlarının insan sağlığı açısından da herhangi bir sakıncası yoktur.

Beypazarlı vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri için en yeni bilgi ve teknolojilerden yararlanarak ilaçlama yapan Beypazarı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri haşerelerin yoğun olarak faal olduğu saatlerde ilaçlamalarını düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.