Beypazarı’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları

24 Nisan 2022 Pazar 12:53
Beypazarı’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Beypazarı’nda da düzenlenen törenlerle coşkulu şekilde kutlandı.

Beypazarı Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen kutlama töreninde öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler kutlamalara renk kattı. Vatandaşların da çocuklarıyla birlikte yoğun bir katılım gösterdiği kutlamalar, konuşma sonrası çocukların hazırladığı birbirinden keyifli gösterilerle devam etti. Dans gösterileri, şiirler, korolar ve pek çok görsel şovla süslenen programda, miniklerin Cumhuriyet ve bayrak vurgusu içeren gösterileri herkes tarafından alkış topladı.

Gösterilerin ardından öğrenciler arasında yapılan çeşitli yarışmalar neticesinde derece elde eden öğrencilere protokol üyelerinin ödüllerini takdim etmesi ile törenler son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.