Beypazarı’nda Çiftçilik ve Hayvancılık Yapanlara Başkent Kart Duyurusu

19 Ocak 2022 Çarşamba 18:34
Beypazarı’nda Çiftçilik ve Hayvancılık Yapanlara Başkent Kart Duyurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan tüm çiftçilik ve hayvancılık destek ödemelerinde kullanılacak olan ‘’Başkent Kart’’ dağıtımı devam ediyor.

Başkent Kart başvurularının yapılması konusunda ABB yetkilileri bir duyuru yayınladı.

Yayınlanan duyuruda, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Belgesi ve Hayvancılık Belgesi olan çiftçi ve hayvancıların ‘’Başkent Kart’’ başvurusu yaparak, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan tüm kırsal kalkınma desteği ödemelerini bu kart üzerinden alacağı belirtildi.

Beypazarı’nda ÇKS Belgesi ve Hayvancılık Belgesi olan tüm çiftçi ve hayvancılara ‘’Başkent Kart’’ başvurusunda bulunmalarını belirten ABB yetkilileri, tüm kırsal kalkınmayı destekleme işlemlerinin ‘’Başkent Kart’’ üzerinden yapılacağını önemle vurguladı.

ABB tarafından çiftçilere yapılacak olan mazot desteği başvurularının da devam ettiğini duyuran ABB yetkilileri, ‘’Mazot desteğinden faydalanmak için internet üzerinden ‘’ baskenttarim.ankara.bel.tr ‘’ adresinden talep oluşturulması gerektiğini ve başvuru şartı olarak traktör sahibi olunması gerektiğinin altını çizdi.

Son Güncelleme: 19.01.2022 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.