Beypazarı’nda 18 Mart Şehitleri Anma Programı Düzenlendi

18 Mart 2022 Cuma 17:45
Beypazarı’nda 18 Mart Şehitleri Anma Programı Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü programı Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

Atatürk Anıtındaki tören sonrası ilçe protokolü ile şehit aileleri ve yakınlarının katılımıyla ilçe şehitliğinde aziz şehitlerin ruhuna ithafen mevlid-i şerif okundu. Şehitlik ziyareti sonrasında ise Beypazarı Ortaokulu’nca hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezindeki program sonrası resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümü etkinlikleri Fatih camiinde hatim duası yapılmasının ardından Namık Kemal Ortaokulunda düzenlenen programla birlikte sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.