Beypazarı’na Üç Yeni Park

14 Şubat 2022 Pazartesi 11:00
Beypazarı’na Üç Yeni Park

Yeşil alan ve park çalışmalarını hızla sürdüren Beypazarı Belediyesi İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan ancak adı henüz belirlenmemiş olan Hacıkara Mahallesi’ndeki 8 bin 436 metrekarelik park ile Başağaç Mahallesi’nde yapımı süren 4 bin 200 metrekarelik ve 978 metrekarelik iki parkla birlikte toplamda 10 bin 30 metrekare yeşil alan daha Beypazarı’na kazandırılıyor. Kısa süre sonra tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak olan yeni parklarla yeşil Beypazarı daha da yeşile bürünecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’2014 yılında göreve geldiğimiz günden bu yana toplamda 14 yeni park yaparak 43 bin 604 metrekare yeşil alanı ilçemize kazandırdık. Yapımı tamamlanmak üzere olan 3 yeni parkımız ile birlikte yeşil alan miktarını 53 bin 634 metrekareye çıkartıyoruz. İlçemizin en kalabalık iki mahallesine kazandıracağımız yeni parklar ile her yaştan mahalle sakininin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri bizim için her şeyden önemli; 7’den 77’ye her yaştan mahalle sakininin keyifle vakit geçireceği, çocukların neşe içinde koşup oynayabileceği, yeşil alanları ve bitki gruplarıyla herkesin içini açan parklar olacak inşallah. Parklarımızın şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.