Beypazarılılara Teşekkür Mesajı

23 Şubat 2023 Perşembe 12:49
Beypazarılılara Teşekkür Mesajı

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde büyük yıkıma sebep olan iki depremin sonrasında tüm Beypazarılı vatandaşlar seferber olarak afet bölgesine ihtiyaç malzemesi ulaştırılması konusunda büyük bir dayanışma örneği gösterdi.

Ülkemizi yasa boğan ve büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölgeye büyük yardımlar gönderen Beypazarılılara, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan teşekkür etti.

Başkan Kaplan yaptığı açıklamada, “Günlük 20.000’den fazla vatandaşımıza sıcak çorba, yemek ve çeşitli gıda maddelerinin ulaştırılmasında maddi ve manevi olarak emeği geçen başta Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik ve Yönetimine, Bulduk Gıda Mustafa Bulduk’a, Zindancık Tesisleri Şevket Kuran’a, malzeme desteği veren esnaflarımıza, hayırseverlerimize ve tüm hemşehrilerime maddi manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.