Beypazarılı Üreticilere Sıvı Gübre Desteği

29 Nisan 2022 Cuma 18:23
Beypazarılı Üreticilere Sıvı Gübre Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarımsal üreticilere kendi bünyesinde ürettiği organik sıvı gübre dağıtımına başlıyor. 

Sıvı gübre desteğinden yararlanmak için başvuru yapan Beypazarılı üreticiler de 1 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Yol ve Asfalt Şefliği yerleşkesinde dağıtımı gerçekleştirilecek olan organik sıvı gübreleri ücretsiz olarak alacak. 

Beypazarılı üreticilere dağıtımı yapılacak olan organik sıvı gübrenin içeriğindeki yüksek organik madde konsantrasyonu ile tarım alanlarında  yetişmekte olan ekinlerin dinç, güçlü ve verimli olmasını sağlayarak, bitki gelişiminde eksik nokta bırakmayacak ve ürünlerden alınan verimin artırılması sağlanacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.